Qui som?

Arrissalah és una associació sense ànim de lucre que treballa amb els infants i els joves dels barris del Pla d’en Boet i de Cerdanyola, amb l’objectiu d’acompanyar-los i enfortir-los durant els seus processos identitaris, formatius i de creixement personal.
La nostra associació creu en el treball en equip i en la coordinació i per això col·laborem amb els centres educatius i amb la resta d’entitats del barri i de la ciutat creant d’aquesta manera una xarxa de suport per als nostres usuaris.

Objectius

  • Afavorir positivament i enfortir les diferents identitats que tenen els i les nostres joves.
  • Afavorir i potenciar els seus processos formatius, el seu ascensor social i evitar l’exclusió social.
  • Posar en valor les identitats múltiples, diverses i compartides i afavorir la diversitat cultural i lingüística i la cohesió social.
  • Afavorir la socialització dels nens i nenes i la plena integració de les famílies al barri, a la ciutat i a la nostra societat.
  • Treballar els conceptes de gènere, l’empoderament de la dona i els estereotips i prejudicis socials.

El Nostre Públic

Treballem amb nens i nenes i amb nois i noies d’edats compreses entre els 6 i els 16 anys. Són nens i joves que provenen de famílies nouvingudes, de diferents països i procedències i que, malauradament, no sempre tenen els recursos per poder donar el suport necessari durant el període de formació dels seus fills i filles. És aquí on creiem que entitats com la nostra cobren sentit; busquem que els nostres usuaris tinguin processos formatius el més complets possible. Donem suport als nostres joves per tal d’aconseguir una trajectòria formativa que els condueixi al mercat laboral en les millors condicions possibles.